besök, bowling och städ

Calle är i gamla lägenheten och tar ner taklamporna. Dom har varit för krångliga att ta ner så vi har dragit på det in i det sista. Sen åker jag dit och tar det sista. Som att torka ur skåpen, dammsuga och moppa.
Sen e det klart! Känns lite vemodigt att lämna den förra lägenheten, men så känner man ju alltid när man flyttar.
Vi känner väl oss inte riktigt hemma i den nya lyan än, men det kommer väl.
Ska iväg till bowlinghallen också, kolla på när Andreas tävlar, eller vad man säger i bowling världen.

Igår va Jessica och Andreas här och drack lite öl och tjötade. Det va riktigt trevligt! det behövdes, va så trött efter veckan som gått av allt jävla pyssel.


Kan inte slita mig

Kan inte slita mig från vårat nya hem. Va precis där och packade upp våra torrvaror och lite badrumsgrejer!

Imorrn kväll ska jag ut med tjejerna. Jessica fyller 29, det ska vi fira med en liten drink hemma hos henne och sen utgång i Thn. Vi ska bowla och dricka gott! inte för gott bara, ska ju köra grejer hela lördan.

Älskar den nya lägenheten!

Idag fick vi ju nycklarna till nya lyan. Kul att Calle äntligen fick se den haha! Och sitt lilla kryp-in som kanske va lite mindre än vad jag hade sagt....... Men det enda som krävs är väl ett mindre skrivbord så att han får plats med sin dator.
När vi va i köket så hörde vi Erik prata högt i sovrummet, trodde att han gjorde det för att det ekade. Men när vi gick in där så va det ju en liten pojk på utsidan som han pratade med. haha. Han måste vart i Eriks ålder, pojken bor mittemot oss och har sitt rum så han kan se in till oss. Lite halv kul för oss men roligare för Erik! Vi va en sväng på bauhaus trots att vi räknade ut att vi behövde 8 tapetrullar bara till sovrummet. Det skulle gå på 1600kr med en ganska billig tapet. Och det är inte riktigt värt det när det är en hyresrätt. Men vi tycker som tur e att tapeterna nog ändå är ganska skapliga! Så där sparade vi några kronor. Köpte iallafall 2 hissgardiner, ett väggmotiv, 4 tabletter, kökshandukar och en jätte söt lykta som vi ska ha på utsidan.

Kakfat och nycklar!

Calle hittade igår presentkortet från DUKA vi fick från min farbror och hans Cattis. Åååhh blev så lycklig! Det hade försvunnit bland alla flyttlådor. Vi hade tänkt köpa en ny gryta men vi fick så bra köksgrejer i julklapp så vi ska köpa ett kakfat från babell istället. Har sneglat på ett sånt hur länge som helst men jag har tyckt det varit för dyrt. Men nu ska vi äntligen köpa ett. Så bra med presentkort då kan man köpa det man vill ha!  Det är det första som ska in i nya lägenheten hehe.




Vid två tiden idag hämtar vi nycklarna till lägenheten wiiiii!

happy

Erik blev jätte glad för förvaringsmöbeln vi köpte igår. Högsta steget va högre än Erik, tyckte den såg ut o va liten på bilden. Han spenderade kvällen igår med att klättra upp och ner på den. hehe.
Calle börjar jobba heltid 1/2. Han är ledig tills dess, skönt så vi hinner flytta i lugn och ro,
Idag ska vi packa det sista, har som mål att vara färdiga ikväll. Det vi måste ha får vi packa i en bag eller nåt.

Ännu en blöjfri natt för Erik. Han hade inte kissat en enda gång i sängen! underbart! Tror det kan ta några dagar till innan vi kan säga att han är helt torr på nätterna. Men det går framåt!

5 lååånga år tillsammans!

Idag firar jag & Calle 5 år tillsammans! Känns som det va igår vi träffades! Minns allt från den dagen! till och med hans lukt!
Jag e fortfarande lika kär och just nu känns det som jag aldrig kommer tröttna på Calle haha!
Om jag får säga det själv så är det nog ganska ömsesidigt ;)
Vi ska inte göra något speciellt idag. Calle har gått till affären ska köpa något gott vi kan mumsa på. Ska iallafall kolla på någon film ikväll, så det blir inget avancerat.

Imorgon ska vi köpa den här:



Precis vad vi är ute efter! Är som ny så det blir ju perfekt!

Rallyåkning i Värmland

Igår åkte jag o Jessica med min Pappa och några kompisar till honom till Värmland för att köra på isen.
Min farbror har ett hus i skogen lite utanför Årjäng. Nedanför huset finns en jätte stor sjö, den åkte vi på.
Vi åkte en bana 4-5 bilar samtidigt. Skit kul! Det va ju första gången jag och Jessica körde rallybil så det blev som det blev, men snabbt åkte vi! och mycket sladd. Dom andra va ju proffs. Som min Pappa som kört i 30 år. Han visste ju exakt hur han skulle ta varje sväng. Vi hade ju inte en aning om ens vilken växel som va passande, men vi lärde oss snabbt (tror jag) haha.
Jag är helt mör i kroppen idag, man spände sig som tusen, mest för att stolen va så långt ifrån ratten (jag är ju rätt kort) så jag satt ju som klistrad på ratten.

          


Kollar isens tjocklek (25 cm)


Jag kör







www.spotify.com

Calle har introducerat mig för det underbara musik programmet spotify.
Man laddar ner programmet och sen är det bara att leta låtar och lyssna! Man kan spara låtarna i playlists så man kan lyssna på dom senare. Det har ju blivit att jag letat upp musik jag lyssnade på förr. Nåt som inte riktigt är jag men som faktiskt är rätt bra! haha! det är Sugababes. Dom har ju faktiskt gjort en hel del hyffsade låtar om jag får lov att tycka!
Blev påmind då jag va tvungen att lyssna på Timo Räisänens version av "About You now". Den är grym. ohhh det blir nog till att lyssna lite på hans senaste skiva, ska vara en del covers på "nya" låtar.




Kikat iallafall

Idag va vi på Flügger och kollade på tapeter. Hade tänkt ta det samma dag vi skulle köpa dom men tänkte att det ändå kunde vara bra att ha ett litet hum om vad vi är ute efter. Hittade inga direkt utmärkande tapeter. Så det får bli något ifrån Borosan eller Duro, det billigaste. Som sagt det är ju ändå en hyresrätt, vill inte lägga ut för mycket pengar. En rulle kostar mellan 150-250kr, tycker det är rimligt! Hittade en super fin turkosaktig tapet, men bara en rulle kostade ju 700 spänn, sinnessjukt! Fast har man råd och vet med sig att man kommer behålla den länge och kommer bo kvar på samma ställe så är det nog rätt lönsamt. Dyrare tapeter är ändå i bättre kvalite än t ex. dom på rusta. Där kostar en rulle runt 100 lappen. Dom ska tydligen bli nästan som dasspapper när man lagt på limmet. Nej tack.

I helgen kanske jag åker med min Pappa, hans bror och några andra nissar ut på isen. Beror på hur tjock den hunnit bli.
När jag övningskörde inför körkortet så övade vi en del på isen. Det va som att åka halkan :)
Vi hade en liten Toyota Starlet. För den som inte vet är det en mini liten lätt bil så den va verkligen det ultimata att köra med på isen, det va bara att skotta lite lätt när man körde in en snödriva hehe.


Tracy Anderson

Såg den här fitness gurun på Oprah. Sjukt vältränad. Hjälper Madonna och Gwyneth Paltrow att komma iform. Det har hon lyckats med kan man väl säga! Ska leta upp hennes träningsdvd.  Kommer aldrig att se ut så där, men man kan väl få drömma haha

single ladies

Shit sikken kille!
Går ju inte att tycka låten e kass, så jävla pepp trots att det är Beyonce!


tisdag?

Jag har tagit över Calles laptop. Min sladd till min laptop gick halvt av, så nu har jag ingen ström sladd till den o då går den inte att använda....faan. Ska iallafall höra med Johan (datakille som hyr utrymme i min Pappas lokal) om han kan fixa fram en ny sladd. Måste ju iallafall komma åt grejerna som finns på burken. När jag väl gjort det så ska det över till den jag använder nu. Lika bra. Calles är tusen gånger bättre än min och han behöver inte den mer så det är bara att tacka och ta emot! :D

Det är en enda röra här hemma. Fullt med "skit" överallt! Kartonger, prylar som väntar på att få packas ner och kläder, gardiner som hänger på tork. På måndag nästa vecka tar vi in Eriks säng till vårat rum, så får han sova hos oss det sista så att vi kan stuva in alla kartonger i hans rum så vi har lite yta att vistas på iallafall. Va så dum så jag oackade ner det mesta av Eriks leksaker redan förra veckan, så nu har han inte mycket att grejja med, stackarn! typ sitt lilla gevär och några bilar haha. Men då blir det väl desto roligare när grejerna kommer fram igen, då är dom väl nästan som nya haha!

Är väldigt klyven då det gäller tapeter, jag går med på grönt, brunt, vitt och ljust överhuvudtaget eller kanske nåt rött.
Men Calle vill ha blått!!!!!!! aldrig haha. Jag skulle aldrig ha frågat!  Men Calle är inte så nöga med sånt egentligen så jag får nog min vilja igenom ändå :)

Vi försov oss imorse! Erik skulle varit på dagis 8:30, Arvid väckte oss 8:25, så det blev till att snabba sig iväg, Erik hann bara få i sig en banan och ett glas mjölk. Dom skulle ha julgransplundring på morgonen o det kan man ju inte missa!
Jag hade ställt klockan men Calle hade stängt av klockan i sömnen. Så nu kommer han aldrig någonsin få ansvara för klockan igen! Detta har hänt måååånga gånger och jag hatar verkligen att komma försent till grejer! Tycker det är så pinsamt.

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe o laga till lite lunch

äntligen!!

Äntligen ledig!! Jag har jobbat röven av mig, om man nu får uttrycka sig så. Nu ska det bli riktigt gott och få vila några dagar. Dom kommer antagligen vilja ha in mig redan imorgon men skulle jag jobba en dag till då tror jag banne mej att jag skulle dö!
Efter jobbet drog familjen till min föräldrar och käkade en göör god grekisk gryta min mamma hade gjort, super god verkligen, synd att jag inte minns vad den heter men får nog ta reda på det. Efter det storhandlade vi på ca 20min. Hade ju ingenting hemma, inte funnits någon tid för mat shopping.

Nu va det 2 dagar sen Arvid ammades, känner inte ens att det spänner i brösten så jag antar att min mjölk är slut. Känns rätt ledsamt, låter säkert konstigt för den som inte har ammat ett barn men man får ett slags band i och med att man blir barnets enda källa till föda.  Arvid har ammats ganska exakt 6 mån. Va lite orolig över hur jag skulle avbryta det hela men det har gått väääldigt bra i och med att jag har jobba och Arvid har varit tvungen att äta ersättning när jag inte funnits i närheten.

Benjamin Button

Igår kollade jag äntligen på

The Curious Case of Benjamin Button

Calle ville INTE se den, han verkar ha något emot Brad Pitt eller nåt hehe. Iallafall tyckte jag att den va sjukt bra! Under 2,5h hann jag gå igenom en del känslor! Jag är så dålig på att  beskriva filmer så jag tar med ett utdrag ifrån imdb.com

"I was born under unusual circumstances." And so begins 'The Curious Case of Benjamin Button,' adapted from the 1920s story by F. Scott Fitzgerald about a man who is born in his eighties and ages backwards: a man, like any of us, who is unable to stop time. We follow his story, set in New Orleans from the end of World War I in 1918 to the 21st century, following his journey that is as unusual as any man's life can be. Benjamin Button is a grand tale of a not-so-ordinary man and the people and places he discovers along the way, the loves he finds, the joys of life and the sadness of death, and what lasts beyond time."

Helgen kvar!

Det blir övertid den här veckan! Inte alls fel! har helgen kvar.  ska jobba  ikväll och dag imorgon sen vill jag vara hemma med mina barn, jag är ju trots allt mammaledig. Calle har ju fått en 100% ig tjänst nu så sen finns det väl inte mycket tid för mig att jobba. Jag verkar kunna få hur mycket tider jag vill. Dom frågade mig om jag ville jobba typ hela nästa vecka men nu får det vara nog för ett tag, behöver vila haha.

My chemical romance


Tänk så det kan bli

Tänk så livet ter sig ibland....
Jag gick gymnasiet i Göteborg. Va jämt ute på krogen, varje helg + 2 dagar i veckan kanske. Va jämt på alla möjliga spelningar, missade aldrig ett band eller när en viss klubb höll igång på något uteställe. Henriksberg va haket nr 1.
Umgicks med alla möjliga skumma alternativa folkslag. MEN från ingenstans träffade jag Calle! Han var min raka motsats, det attraherade mig som sjutton! Innan va det bara tatuerade knepiga killar som intresserade mig. Allt gick så fort men efter ungefär 10 mån flyttade jag till VBG. Förstod direkt att här skaffade alla barn ungt. Jag sa direkt att det där va inget för mig. Ville resa osv innan det blev tal om några barn. Men i mars året där på blev jag gravid med lill Erik haha. Han va inte planerad men väääääldigt välkommen!  Jag hade ju fått för mig att  jag skulle bo i Göteborg, festa, resa, jobba o göra det som föll mig in och det här livet jag lever nu skulle komma om några år. Har lärt mig att det är ingen ide att göra sig storslagna planer för livets gång. Det blir som det blir! Hade inte tänkt skriva min livshistoria men ibland kan jag komma o tänka på hur livet har ändrats så enormt. TILL DET BÄTTRE!!

Shit

Shit nu känns det verkligen att vi ska flytta!! Det börjar bli tomt på grejer men mer fullt på kartonger.
Idag har jag besiktigat bilen, den gick igenom men igentligen inte då en lampa va trasig. Men han antag att jag skulle byta den direkt efter ändå så det blev ingen anmärkning på det :)

Nu har vi också städat lite lätt, vi får besök av hon som ska ta över våran lägenhet. Hon skulle få kolla över hyllor och insynsskydden, ifall det va något hon ville ha. Bra om hon vill ha hyllorna. Inge vidare snyggt med massa hål i väggarna.
Nu har vi bestämt med hon som har lägenheten vi ska flytta till att vi flyttar in en vecka tidigare. Ska ju tapetsera i hallen och sovrummet. Skönt o ha gjort det innan vi flyttat in på riktigt.


Hej

Ni som läser min blogg regelbundet får gärna träda fram och lämna en kommentar då och då. Vore roligt o få veta vilka ni är, då jag vet att ni är ett gäng som läser ofta. Men det är absolut inget tvång! Jag skriver gärna ändå! =)

Ska snart lämna en liten resume av nyårn som varit. Men jag vill gärna ha med några bilder men sladden till kameran har försvunnit som vanligt så det kanske får vänta lite.

RSS 2.0